Verkoop 12 bedrijfsruimten op industrieterrein ‘t Arenbos in de gemeente Leudal

Project omschrijving

Object: 12 units in bedrijfsverzamelgebouw
Locatie: Roorveld op ‘t Arenbos
Oppervlakte: variërend van 43 m2 tot 130 m2
Koopprijs: vanaf € 36.000,– v.o.n. excl. BTW

 

 

 

 

Door de uitbreiding van het bedrijventerrein “’t Arenbos” ontstaan er voor de ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het bedrijventerrein “’t Arenbos” realiseren Luxmi BV en De Marne Vastgoed het bedrijfsverzamelgebouw “’t Arenbos”, 12 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 43 m2 tot circa 130 m2. Deze units worden te koop en te huur aangeboden.

De bouwvergunning wordt aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:

  • lichte industriefunctie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).
  • bezettingsgraadklasse B5

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een stamienmaat van 5,00 meter en zijn ca. 6,60 meter hoog, voorzien van een eigen entree, met ketting bedienbare roldeur, meterkast en een betonvloer.

Het bedrijfsverzamelgebouw “’t Arenbos” wordt gebouwd op minder dan 38% van de kavelgrootte (totaal ca. 1.880 m2). Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte. Het perceel is goed bereikbaar via de toegangsweg Roorveld.

Prijzen

Bedrijfsruimtenummers 1 en 12 € 109.950,– v.o.n. excl. BTW
Bedrijfsruimtenummers 2 t/m 5 en 8 t/m 11 €   36.000,– v.o.n. excl. BTW
Bedrijfsruimtenummers 6 en 7 €   39.950,– v.o.n. excl. BTW

Locatie van het project